شیر پروانه ای آتش نشانی
از شیرهای صنعتی می توان به شیر پروانه ای اشاره نمود در این ابزار یک دیسک دایره ای یا مستطیلی قابلیت چرخش حول محور را دارا بوده که برای مسدود کردن جریان سیال و یا کنترل آن مورد استفاده قرار میگیرد این ابزار در مدل های مختلف ویفری , لاگ , فلنچ دار و بدنه باریک طراحی شده و از ویژگی های آن می توان به مقرون به صرفه بودن و سبکی اشاره نمود شیر های پروانه ای کاربردهای مختلفی در صنعت دارند که از رایجترین آنها می توان به استفاده در واحد های نفت و پتروشیمی اشاره نمود . جهت مشاوره و خرید شیر پروانه ای آتش نشانی با تهران تماس بگیرید . همراه ما باشید با :
- مهمترین ویژگی های شیر پروانه ای
- مصارف و کاربرد شیرهای پروانه ای
- 2 مورد از پر استفاده ترین شیرهای پروانه ای
- مهم ترین اجزای شیرهای پروانه ای
- نکات مهم در خرید شیرهای پروانه ای
تامین و فروش شیر آتش نشانی
مهم ترین ویژگی های شیر پروانه ای
- کم وزنی و سبکی
- مقرون به صرفه بودن نسبت به دیگر شیر ها
- استفاده ساده و آسان
- نیاز نداشتن به تکیه گاه
- استفاده برای باز و بسته و کنترل سیال
- آب بندی خوب و محکم
مصارف و کاربرد شیرهای پروانه ای
کاربرد شیر پروانه ای با توجه به نوع و مدل های آن متفاوت می باشد از این محصول در ایستگاه های نیروی حرارتی ؛ لوله کشی های آب و فاضلاب ؛ ایستگاه های هیدرولیکی ؛ استفاده در صنایع نفت و گاز , صنایع پتروشیمی و…. برای جابه جایی جریان بزرگ گازها و یا مایعات با فشار کم و برای کار با مایعات یا حجم زیاد از مواد جامد مورد استفاده می باشند .
2 مورد از پر استفاده ترین شیرهای پروانه ای
شیر های پروانه ای ویفری :
از پر استفاده ترین شیر پروانه ای می توان به نوع ویفری اشاره نمود این مدل بین دو فلنج قرار میگیرد این نوع معمولا از چدن ساخته شده و عملکرد آن حفظ مهر و موم به منظور محافظت در مقابل دیفرانسیل فشار دو طرفه جریان سیال می باشد که برای جلوگیری از از هر نوع برگشت جریان در تجهیزاتی که برای جریان یک طرفه تولید شده اند ساخته شده است از این نوع در بخش های صنعتی شامل آب و مدیریت فاضلاب , دارویی , مواد غذایی , شیمیایی استفاده می شود .
شیرهای پروانه ای لاگ :
این نوع به شیر توپی سه تکه شباهت دارد و این قابلیت را دارد که با خارج نمودن یک سر آن تأثیری در طرف مقابل ایجاد نکند این امکان را می توان توسط درزهای رشته ای , فلنج , به کمک دو مجموعه شاخه بدون کمک از مهره ایجاد نمود همچنین برای تعمیر و پاکیزگی این نوع احتیاجی به خاموشی سیستم نیست .
مهم ترین اجزای شیرهای پروانه ای
در خصوص اجزای شیرهای پروانه ای باید گفت که این ابزار از قسمت های مختلف بدنه , دیسک , محرک و آبب ندی تشکیل شده است بدنه : این ابزار را به لوله ها و اتصالات وصل نموده ؛ دیسک : هنگام چرخش آن شیر باز شده , توسط محرک جا به جا شده و می تواند کاملا بسته , باز و یا نیمه باز باشد ؛ آب بندی : این نوع لاستیک بوده و هنگام بسته بودن شیر دیسک در جای خود قرار گرفته درحالت بسته آب عبور ننماید ؛ محرک و یا دستگیره که قابلیت حرکت 90 درجه ای داشته و یا می تواند به صورت چرخشی نیز باشد .
نکات مهم در خرید شیرهای پروانه ای
- توجه به نوع سیال , فشار کار همچنین دمای کار
- توجه به انتخاب متریال بدنه و دیسک ( اکثر خرابی ها مروبوط به لاستیک آببندی است )